loading...
مبین پاتوق - آشپزی.سرگرمی.اس ام اس.عکس
تبلیغات
اطلاعیه سایت


به دلیل بروز بودن سایت از صفحات دیگر نیز دیدن فرمایید

مطالب درخواستی خود را در تماس با ما مطرح کنید

کپی برداری از سایت فقط با ذکر منبع مجاز است

برای استفاده بهتر از امکانات در سایت عضو شوید 


هواداران مبین پاتوق سایت رو با نام سامانه تفریحی مبین پاتوق لینک کرده و یا بنر ما را در سایت خود قرار دهند



http://s6.uplod.ir/i/00645/tlvb55ocf12z.gif


https://rozup.ir/up/music-city/cvxgfvx.gif

آخرین ارسال های انجمن
mobin-kasiri بازدید : 249 دوشنبه 1394/03/11 نظرات (0)
 شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

روشی ساده جهت تهیه ی شیرینی لذیذ خامه ای و توت فرنگی در خانه...

زمان آماده شدن: 30 دقیقه
زمان پخت: 11 دقیقه
زمان کلی : 2 ساعت و 15 دقیقه
تعداد شیرینی در پایان کار: 26 تا 30 شیرینی

مواد لازم برای نان شیرینی :

 پنیر خامه‌ای، نرم شده  1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
کره نرم شده 2 تکه (16 قاشق غذاخوری)
 آرد همه منظوره دو فنجان
 شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی
نمک 1.2 قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای داخل شیرینی :

پنیر خامه‌ای، نرم شده  1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
* شکر قنادی 1.2 فنجان
 عصاره‌ی خالص وانیل 1 قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی به مقدار لازم


* 1.2 فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرین‌تر ترجیح می‌دهید مقدار بیشتری اضافه کنید)


طرز تهیه :
در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.

به آرامی روی تخته‌ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.

سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله‌ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.

در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.

روی تخته‌ای که قرار است شیرینی‌ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.

هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتی‌متر صاف کنید.
سپس آن‌ها را به شکل مربع‌های 3 در 3 ببرید.

مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چای‌خوری از ترکیب پنیر خامه‌ای و 1.2 قاشق چای‌خوری مربای توت‌فرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی‌پزی استفاده کنید. شما می‌توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه‌ای (یک لایه روی لایه‌ی دیگر) بریزید.

لبه‌های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده‌ی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید. 


فر را  تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.


سپس بگذارید کاملاً خنک شود.
اکنون می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.


توجه :
زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرف‌هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.  

 

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی،درست کردن شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعیه سایت

درباره ما
با سلام. رسانه تفریحی مبین پاتوق در سال 1393 با هدف ایجاد پایگاهی سالم برای نشاط و و بگردی ایرانیان ایجاد شده است و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است. کلیه مطالب سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است. برای بهتر شدن این تارنما ما را یاری کنید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    پرچم کدوم بالاست ؟
    زوج آینده ی شما ؟
    انجمن سایت


    انجمن سرگرمی تفریحی مبین پاتوق.
    انجمن سرگرمی تفریحی مبین پاتوق با موضوعات مختلف برای اشتراک گذاشتن مطالب دوست داشتنی خود بین کاربری دیگه امیداورم بهتون خوش بگذره.

    آمار سایت
  • کل مطالب : 619
  • کل نظرات : 22
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 96
  • آی پی دیروز : 203
  • بازدید امروز : 275
  • باردید دیروز : 290
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 275
  • بازدید ماه : 6,631
  • بازدید سال : 58,182
  • بازدید کلی : 671,193
  • درباره من
    من مبین کثیری مدیریت این وبلاگ را بر عهده دارم، امیدوارم با گذاشتن مطالب گوناگونی که از وبسایت های بزرگ گلچین شده است لذت کافی را ببرید، امید است بتوانم بخش کوچکی از تفریح شما را تامین نماییم، با تشکر